Terug

Vr.: Wat vond je verrassend aan onze aanpak en kun je hier een voorbeeld van geven?
Antw.: Jullie maakten waar wat jullie beloofden. Ik ben al door veel recruiters benaderd, maar uiteindelijk kwam het er op neer dat het niet klopte wat ze beloofden. Dan was ik de ideale kandidaat, maar hoorde ik vervolgens niks meer. Jullie hielden je altijd aan je afspraak.

Vr.: Op welk moment in het proces hebben wij onze meerwaarde aan jou bewezen?
Antw.: Dat hebben jullie eigenlijk al meteen in het eerste gesprek gedaan. Jullie consultant vroeg wat ik belangrijk vond, maar dat wist ik eigenlijk niet zo goed. Door echt met mij in gesprek te gaan en door te vragen, wist de consultant het uiteindelijk toch uit me te krijgen.

Vr.: Wat hebben we voor je betekend?
Antw.: Jullie hebben mij een nieuwe baan bezorgd.

Vr.: Wat vind je van de organisaties waar we mee werken?
Antw.: Ik heb alleen met DB telecom in contact gehad, omdat het meteen een match was.

Vr.: Zou je zonder Mijn Sales Recruiter ook deze stap hebben gemaakt?
Antw.: Ik zou zonder Mijn Sales Recruiter zeker wel deze stap hebben gemaakt, maar niet naar DB Telecom. Deze branche lag in eerste instantie namelijk niet in mijn interessegebied. Doordat de consultant uitgebreid met mij het gesprek aanging, wist hij heel goed eruit te filteren wat voor mij belangrijk was. Hierdoor werd de branche waarin ik kwam te werken minder van belang en meer het type organisatie.

Vr.: Hoe zou je ons in drie woorden omschrijven?
Antw.: Betrouwbaar, energiek (je best doen om te zorgen dat je bij de juiste werkgever terecht komt), enthousiast.