Terug

Vr.: Wat vond je verrassend aan onze aanpak?
Antw.: De consultant is erg vriendelijk en zeer meegaand. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik zocht, waardoor het een succes is geworden.

Vr.: Op welk moment in het proces hebben wij onze meerwaarde aan jou bewezen?
Antw.: Ik ben via een contactpersoon bij de consultant terecht gekomen. Doordat hij al relevante informatie over mij paraat had konden we snel gaan praten over welke stap bij mij paste. Dat vond ik een groot voordeel.

Vr.: Wat hebben we voor je betekend?
Antw.: Vooral het feit dat ik een nieuwe baan heb, maar dat de consultant daarnaast altijd direct belde op het moment dat er iets aan de hand was.

Vr.: Wat vind je van de organisaties waar we mee werken?
Antw.: Prima, ik ben via jullie met twee organisaties in contact gekomen en bij één van deze twee werk ik nu.

Vr.: Zou je zonder Mijn Sales Recruiter ook deze stap hebben gemaakt?
Antw.: Nee, ik denk dat ik dan nog steeds bij mijn vorige werkgever zou werken. Wat hierbij enorm hielp was het stukje persoonlijke begeleiding. Ik had namelijk zelf geen energie en tijd om zelf te zoeken, ondanks dat ik wel degelijk de stap wilde maken. Jullie hebben dat gedeelte mij uit handen genomen.

Vr.: Hoe zou je ons in drie woorden omschrijven?
Antw.: Uitstekend, behulpzaam en vriendelijk.