Onze reden

Binnen 25 werkdagen invulling geven aan jouw sales vacature(s), met de beste sales professionals; inside sales, account managers, sales managers of commercieel directeuren.

Wat je krijgt

 • Selectie van 3 kandidaten
 • In 25 werkdagen
 • Kwaliteitsgarantie
 • Invulgarantie

Onze werkwijze

 • Jij vertelt wat je zoekt
 • Wij gaan actief werven, screenen en testen
 • Binnen 25 dagen maak je kennis met drie sales professionals
 • Wij staan je tijdens de gesprekken met raad en daad bij
 • Samen vieren we dat de vacature is ingevuld!

De belofte

Kwaliteitsgarantie; we beloven de beste salesprofessionals en daarom geven we zes maanden garantie. Nemen jullie afscheid of stapt de kandidaat op? Dan starten we kosteloos opnieuw met werven.

Invulgarantie; in de afgelopen 24 maanden gaven we invulling aan 98% van de opdrachten. Krijg je van ons geen passende kandidaten? Dan betaal je niets.

Mijn Sales Recruiter bestaat uit

Marktanalyse Vinden
Het actief werven van potentiële kandidaten. Werven
Marktkennis, salesvaardigheden en ambities screenen Screenen
SalesDNA, prestatiemotivatie en IQ assessments Testen
Voorstellen van selectie Match!

De beste sales professionals binnen 25 dagen.

Sales recruiter consultancy

Tijdelijk bij jou op locatie

Meest gekozen
 • Onbeperkt vacatures invullen
 • Direct en flexibel inzetbaar
 • 2 - 3 sales vacatures p/m (o.b.v. full time)
 • Kwaliteitsgarantie (6 maanden)
 • Invulgarantie
Vanaf €69,50

Invulling in 25 dagen

Sales binnen- buitendienst en management

 • Eén vacature
 • 25 werkdagen
 • 3 kandidaten
 • Kwaliteitsgarantie (6 maanden)
 • Invulgarantie
Vanaf €6.950,-

Plan een telefonische afspraak

Voor wie eerst wil kennismaken

Vrijblijvend

Onze methode

Vinden

We starten met een marktanalyse. We brengen alle latent werkzoekenden sales professionals in kaart die aansluiten op het functieprofiel, de kenmerken van jouw organisatie en gewenste industrie-ervaring. Daarbij toetsen we de loyaliteit van deze sales professionals naar voormalig werkgevers. In deze fase van het sales recruitmentproces vinden we 75 – 100 potentiële kandidaten.

Actief werven

De beste sales professionals zitten goed op hun plaats en reageren nauwelijks op advertenties. Daarom werven wij alle kandidaten proactief en kandidaat gericht; we benaderen hen persoonlijk, telefonisch en op een moment dat het hun past. In dit eerste telefonisch contact inventariseren we marktkennis, verkoopervaring, de intrinsieke motivatie voor sales en persoonlijke ambities. In dit onderdeel van het sales recruitmentproces toetsen we draagvlak voor een potentiële match en selecteren we 10 – 15 kandidaten.

Screenen

In een persoonlijk interview screenen we kandidaten op verkoopvaardigheden, intrinsieke motivatie en ambities. Als ambassadeur van jouw organisatie informeren en enthousiasmeren we hen hierbij over de functie en organisatie. Het oprechte enthousiasme van kandidaten en onze overtuiging van hun geschiktheid, leiden tot een voorselectie van 5 kandidaten die doorgaan naar de assessmentfase van het sales recruitmentproces. De kandidaten die een goede indruk hebben achtergelaten en binnen 6-24 maanden open staan voor een vervolgstap worden toegevoegd aan de talentpool van jouw organisatie.

Testen

Sales is geen ‘rocket science’. Wel gebruiken we ‘science’ om gevalideerd sales professionals voor te dragen die bij aanvang van hun dienstverband als een raket van start gaan. “Sales zit in je bloed”. Met de DNA-test en het psychologisch assessment van BrainCompass testen we wetenschappelijk gevalideerd de commerciële drijfveren van de vijf voorgeselecteerde sales professionals. De DNA-test geeft inzicht in natuurlijke aanleg voor commercieel gedrag van de kandidaat. De uitkomst van de test geeft inzicht in het fundament waarop commerciële drijfveren zijn en kunnen worden ontwikkeld. Met het psychologisch assessment worden kandidaten getest op hun commerciële drijfveren. Het psychologisch assessment van BrainCompass wordt verrijkt met een IQ en prestatiemotivatie test van KandidaatSelect.

Ambitie

Onze filosofie: Door ambities van individuen te matchen met die van salesorganisaties versnellen we de realisatie van ambities voor beide. Na de assessmentfase van het sales recruitmentproces stellen we drie geschikte kandidaten voor die matchen op marktkennis, salesvaardigheden en ambities.

In het kort

Wij recruiten accountmanagers, sales managers en commercieel directeuren. Je maakt op projectbasis gebruik van een sales recruiter voor het actief werven, screenen en testen van latent werkzoekenden sales professionals. Na wetenschappelijke gevalideerde sales assessments en persoonlijke gesprekken over hun kennis, kunde en ambities, ontvang je in 25 werkdagen een selectie van de drie beste kandidaten om daarmee tot invulling te komen van jouw salesvacature.

Zij hebben de keuze al gemaakt

ValueCare

Enviolo

Sunrace Sturmey-Archer

Ruud Bokhout, General Manager